ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ GUANGXI QINZHOU

08 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

 

Υποδοχή κινεζικής αποστολής από την ελεύθερη ζώνη εμπορίου λιμανιού του Guangxi Qinzhou

Την  Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί  το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο υποδέχεται στα γραφεία του (Αμερικής 10, 4ος όροφος), 3μελή κυβερνητική υψηλόβαθμη υπηρεσιακή αποστολή από το Guangxi Qinzhou Free Trade Port Area Administration Committee.  

Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο Οργανισμών, προκειμένου ενεργά και συστηματικά να προωθηθούν οι επιχειρηματικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Guangxi Qinzhou Free Trade Port Area Administration Committee, θα παρουσιάσουν στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της Ελεύθερης Ζώνης της περιοχής.

Υπεύθυνη Υπηρεσίας Τύπου, Πληροφοριών & Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

κα Σταματίνα Μάρκου, δημοσιογράφος, mob. 6932 900255,  Skype: stamatin12, e mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα