119η Διεθνής Έκθεση της Καντόνα Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Επίσημος Συνεργάτης για την Ελλάδα

08 Απριλίου 2016

Σε μόλις 9 ημέρες ξεκινάει τη λειτουργία της η μεγαλύτερη Διεθνής Εμπορική Έκθεση της Κίνας, η Διεθνής Έκθεση της Καντόνα, της οποίας επίσημος συνεργάτης για την Ελλάδα, εδώ και μία 10ετία, είναι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο.


Πρόκειται για την 119η διοργάνωση της Έκθεσης η οποία έχει ιστορία από το 1957. Πραγματοποιείται στη Γκουανγκτζού και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου της Λ.Δ. της Κίνας, την Κυβέρνηση της Περιφέρειας και το ChinaForeignTradeCenter.

H 1η φάση της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Απριλίου 2016 και περιλαμβάνει: Electronics & Household Electrical Appliances, Lighting Equipment, Vehicles & Spare Parts, Machinery, Hardware & Tools, Energy Resources, Chemical Products, Building Materials. Παράλληλα, στην 1η αυτή φάση λειτουργεί και το Διεθνές Περίπτερο, δίνεται δηλαδή η δυνατότητα και σε επιχειρήσεις εκτός Κίνας να εκθέσουν τα προαναφερθέντα.

Η 2η φάση της 119ης Διεθνούς Έκθεσης της Καντόνα θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Απριλίου 2016 και αφορά: ConsumerGoods, HomeDecorations, Gifts.

Η 3η φάση της Canton Fair θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 5 Μαΐου και περιλαμβάνει: Office Supplies, Cases & Bags, Recreation Products, Food, Medicines, Medical Devices and Health Products, Textiles & Garments, Shoes. Παράλληλα, στην 3η αυτή φάση λειτουργεί και το Διεθνές Περίπτερο δίνεται η δυνατότητα, δηλαδή και σε επιχειρήσεις εκτός Κίνας να εκθέσουν τα εξής: Food& Drink, Household Items, Fabrics & Home Textiles.

Η προηγούμενη (118η) Διεθνής Έκθεση της Καντόνα περιελάμβανε 60.227 περίπτερα κινεζικά και διεθνή, είχε 24.700 εκθέτες Κινέζους και από άλλες χώρες και 177.544 διεθνείς buyers ενώ ο κύκλος των συνεργασιών, που επιτεύχθηκαν ανήλθε στα 27 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα