Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση - Υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

08 Απριλίου 2016

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τους εκθέτες της 5ης Παγκρήτιας έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση", αφού στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα γίνει στις 2 έως 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι διοργανωτές σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) και συντονιστή του EnterpriseEuropeNetwork - Hellas, διοργανώνουν εκδήλωση δικτύωσης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κρήτης.


Συνδιοργανωτής σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Κρήτης. Η έκθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων που έγιναν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες επισκέπτες, ιδιώτες και επαγγελματίες και οι οποίες όλες τελούσαν όπως και η φετινή, υπό την αιγίδα και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.


Η νέα διοργάνωση θα καλύπτει έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι κ.ά. Επιχειρήσεις, που µε τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν.


Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα διευκολύνει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της έκθεσης.


Οι διοργανώσεις των εκθέσεων «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ απέσπασαν ευμενή σχόλια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κυρίως, όμως, καθιερώθηκαν ως σημαντικό βήμα προβολής και διάδοσης της Κρήτης, των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ανθρώπων της.

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα