Σημαντική συμφωνία συνεργασίας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

17 Ιουνίου 2016

Αξιότιμα μέλη και φίλοι του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου,

Λαμβάνουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο (Εμπορικό, Βιομηχανικό, Ναυτιλιακό, Τουριστικό) εργάζεται άοκνα, προκειμένου να βοηθήσει πρακτικά την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία και την ανάπτυξη αυτής, με σεμνούς τόνους και προσανατολισμένη στα πρακτικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό ζητούμε από όλους σας, να δώσετε δυναμικό «παρών» στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου του Πεκίνου, την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα έναρξης 9.30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, στην οδό Δραγάτση 12, στον 7ο όροφο.

Η εκδήλωση υπογραφής της συμφωνίας συνεργασίας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά. Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο επίλεξε να πραγματοποιηθεί η υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας στην ιστορική αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πειραιά, της πόλης που αυτήν τη στιγμή έχει ήδη πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη κινεζική επένδυση στο Λιμάνι της και η επιλογή αυτή και η πρόταση έγινε δεκτή από τη δημοτική Αρχή.

Η Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν, θα πραγματοποιήσει συμβολική επίδειξη κινεζικών πολεμικών τεχνών προς τιμήν του Προέδρου του Επιμελητηρίου του Πεκίνου (CCPIT) και της κινεζικής κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής.

Θεωρούμε, σημαντικό να παραβρεθείτε. Πρόκειται για την υπογραφή μιας συμφωνίας η όποια έχει πρακτικό αντίκρισμα στην ανάπτυξη των ελληνοκινεζικών επιχειρηματικών σχέσεων. Και στην καθημερινότητα όχι μόνο των μεγάλων αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παρακαλούμε, προκειμένου να συμμετάσχετε και στο networking, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των κινεζικών επιχειρήσεων που συνοδεύουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Πεκίνου, να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε άμεσα στη Γραμματεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, είτε μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω φαξ: 2103629052.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2103629445 ή με την Υπεύθυνη της υπηρεσίας Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, δημοσιογράφο κα Σταματίνα Μάρκου στο κιν. 6932900255 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα αρχεία:

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα