ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, YACHTING, ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17 Ιουνίου 2016

Επικεφαλής ο Γραμματέας του Κόμματος των Wanshan Islands του Zhuhai


Ο Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Λ.Δ. Κίνας της περιοχής των Νήσων WANSHAN της Περιφέρειας Zhuhai της Λ.Δ. της Κίνας, κ Γιαν Χονγκ (Yan Hong ), συνοδευόμενος από επιχειρηματική αντιπροσωπεία, είναι προσκεκλημένος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου (εμπορικό, βιομηχανικό, ναυτιλιακό, τουριστικό) και θα επισκεφθεί τον Πειραιά και τις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ A.E.(PCT S.A.)/ εταιρεία –μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον Αξιότιμο Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και στελέχη του Επιμελητηρίου μας.

Θα επισκεφθεί πρώτα τα γραφεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου (Αμερικής 10, Αθήνα) 4οςόροφος, όπου θα συναντηθεί με επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου μας από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 3.15 περίπου.

Η περιοχή των Νήσων WANSHAN αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά με μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες,
(ήδη μεταξύ των Ομίλων που έχουν επενδύσει είναι και η MED) ενώ βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, κοντά στο Χονγκ Κογκ, το Μακάο, το Guangzhou και το Shenzhen και επομένως, εύκολα προσβάσιμη. Το ενδιαφέρον της αποστολής των Νήσων WANSHAN επικεντρώνεται στις επαφές με την ελληνική τουριστική και ναυτιλιακή βιομηχανία με σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων.

Συγκεκριμένα: Με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: Ναυτιλίας - Μεγάλων Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων - Εταιρειών Κρουαζιέρας και Yachting - Θαλασσίων Σπορ - Εταιρειών Ακτοπλοΐας - Τουριστικών Ακινήτων.


Δεδομένου ότι η ελληνική τουριστική αγορά αναπτύσσεσαι συνεχώς και παρουσιάζει ευκαιρίες επενδύσεων, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον της Κίνας σε επενδύσεις στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε ότι για τις προϋποθέσεις αποκλειστικής παρουσίασης της εταιρείας σας για 10 λεπτά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κα Σταματίνα Μάρκου, στο 6932900255.


Επισυνάπτεται Αίτηση συμμετοχής και παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο ανωτέρω contact της κας Μάρκου, το αργότερο έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016.


Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας συμμετοχής σας στη διοργάνωση.

 

Με εκτίμηση,

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Συνημμένα αρχεία:

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα