ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ Λ.Δ. ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΣ ZHOU RUOJUN ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη της νέας Εμπορικής Ακολούθου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κας Zhou Ruojun στα γραφεία

του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

Από δεξιά προς τα αριστερά: Ο αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Δρ Αθανάσιος Φροντιστής, ο γενικός γραμματέας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κορνιωτάκης, ο απερχόμενος Εμπορικός και Οικονομικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei, ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, η νέα Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κα Zhou Ruojun, ο αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, το μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Γιαννίδης, ο αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Δρ Κωνσταντίνος Μασμανίδης και η Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κα Σταματίνα Μάρκου

———————————-

Tο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ως αρμόδιος θεσμικός διμερής επιχειρηματικός φορέας για την ελληνοκινεζική συνεργασία υποδέχθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία του  την επερχόμενη Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας, κα Zhou Ruojun η οποία επισκέφθηκε το Επιμελητήριο μαζί με τον απερχόμενο Εμπορικό και Οικονομικό Σύμβουλο, κ. Sun Liwei.

Ο απερχόμενος Εμπορικός Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και τα μέλη του Δ.Σ. για την καλή συνεργασία σε σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών με στόχο την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας στα 3 χρόνια και 8 μήνες, που θήτευσε στην Ελλάδα και σύστησε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. την κα Zhou Ruojun τη νέα Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης ευχαρίστησε κι εκείνος από την πλευρά του τον απερχόμενο Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei για την τόσο καλή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία και καλωσόρισε την κα Zhou Ruojun.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και τη διεύρυνσή τους και τέθηκαν οι βάσεις για συνέχιση της στενής συνεργασίας από την κινεζική πλευρά με τον αρμόδιο θεσμικά επιχειρηματικό διμερή φορέα για την ελληνοκινεζική συνεργασία, το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Δημήτρης Μίχας, ΟΕΥ Α΄, Εμπορικός και Οικονομικός Σύμβουλος του Γενικού Προξενείου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σαγκάη.

Φωτό της νέας Εμπορικής και Οικονομικής Συμβούλου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κας Zhou Ruojun με τον Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και τον απερχόμενο Εμπορικό και Οικονομικό Σύμβουλο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη.Αφήστε μια απάντηση