Ενημερωτική εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στις 13 Απριλίου στο πλαίσιο του Money Show 2019

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού & Ναυτιλίας, έχει την χαρά να συμμετάσχει στον πετυχημένο επιχειρηματικό θεσμό του Money Show, στους συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency, στην Θεσσαλονίκη.   Η εκδήλωση του ΕΚΕΒΕ θα λάβει χώρο, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, ώρα 12:00-14:00, στην αίθουσα Έφεσος 1.

Λίγα λόγια για τον θεσμό

Το Money Show διεξάγεται για 30η συνεχή χρονιά και επρόκειτο για ένα φόρουμ που έχει ως σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος, καθώς και των Βαλκανίων μέσω της πολυσυνεδριακής του δομής.  Εκπροσωπώντας πολλούς κλάδους της οικονομίας καταφέρνει και αντανακλά τον παλμό της επιχειρηματικότητας της Βορείου Ελλάδος.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης του Money Show 2019, κλάδοι που θα προωθηθούν είναι αυτοί όπως της τεχνολογίας, της γεωργίας, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, των υποδομών, καθώς και του τουρισμού.

Δεν είναι τυχαίο που η διοργάνωση του Money Show επιτυγχάνει να ανεβάσει το ποσοστό επισκεψιμότητας στην Θεσσαλονίκη στον αριθμό των 10.000 ατόμων και συχνά, να τον ξεπεράσει, δίνοντας έτσι ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική της ανάπτυξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Money Show στο:

http://www.moneyshow.org/