ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Την 31η Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, στη Σχολή Μαγειρικής «Μαθήματα Μαγειρικής». Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά των συζύγων τους, καθώς και ορισμένοι συνεργάτες του Επιμελητηρίου. Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλα τους υπεύθυνους της Σχολής, τον χορηγό, ο οποίος ήταν η εταιρεία « Ηλεκτρικών Συσκευών και Ειδών Υγιεινής ΤΕΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα επεσήμανε ότι ήταν η πρώτη χρονιά που η εκδήλωση πραγματοποιούνταν σε χώρο εκτός των γραφείων του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και δόθηκαν τα δώρα στους νικητές των φλουριών. Οι δύο τυχεροί ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτριος Τιτόπουλος που κέρδισε ένα ασημένιο τετράφυλλο τριφύλλι και ο δεύτερος ήταν ο κ. Αχιλλέας Τσιούρης (εξωτερικός συνεργάτης) που κέρδισε ηλεκτρική συσκευή, προσφορά της εταιρείας «ΤΕΚΑ HELLAS».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη τους νικητές κι ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επιπροσθέτως, οι μάγειροι της Σχολής έδωσαν την ευκαιρία στους παρόντες να συμμετάσχουν στη διαδικασία ετοιμασίας του δείπνου, να παρακολουθήσουν τους τρόπους με τους οποίους διαμορφώνεται ένα πλήρες γεύμα και να απολαύσουν το υπέροχο μενού που είχαν επιμεληθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε είναι προοίμιο δράσεων που θα αναδείξουν τόσο το επιμελητήριο όσο και την εξωστρέφειά του.

Το ελληνοκινεζικό επιμελητήριο σας εύχεται Καλή χρονιά!

{gallery}pita{/gallery}

https://youtu.be/toKYKD0_akQ