ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΙΣ 30/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 

Η μεγαλύτερη Εμπορική Έκθεση της Κίνας για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές, η CANTON FAIR

γιορτάζει από 15/10 ως 3/11 την 130η διοργάνωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Έναρξη των Εορτασμών για το Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Κίνας, το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνει με την Euroasia Investment Partner ltd. και το Κέντρο Εξωτερικού Εμπορίου της Κίνας (China Foreign Trade Center (CFTC)) Διαδικτυακό Συνέδριο στις 30 Σεπτεμβρίου (ώρα 10:00 – 11:30 π.μ.) με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνοκινεζικού εμπορίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και να θέσετε τα ερωτήματά σας για τις προοπτικές συνεργασίας σας με την κινεζική πλευρά.

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να προωθηθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, καθώς σε αυτό θα παρευρίσκονται οι επίσημοι εκπρόσωποι του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, του China Foreign Trade Center (CFTC) και του Euroasia Investment Partner ltd.

Νέα πεδία ενεργειών, B2B συναντήσεις, δυνατότητα εύρεσης πιθανών συνεργατών προσφέρονται για τους εξής τομείς: ηλεκτρονικές και οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμός φωτισμού, οχήματα και ανταλλακτικά, μηχανήματα, ενέργεια και πόροι, χημικά προϊόντα, οικοδομικά υλικά, καταναλωτικά είδη, δώρα, διακόσμηση σπιτιού, είδη γραφείου, θήκες και τσάντες, ιατρικές συσκευές και προϊόντα υγείας, τρόφιμα, υποδήματα, υφάσματα και ενδύματα.

Παρακαλούμε, συνημμένα όπως δείτε την πρόσκληση καθώς και την agenda του Συνεδρίου. Invitation

Agenda

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@chinese-chamber.gr η στα τηλ.  2103629445, 2103629219 για τη συμμετοχή σας και την υποβολή ερωτήσεων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.Αφήστε μια απάντηση