ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΕΒΕ Η 1η ΕΚΘΕΣΗ REAL ESTATE 2019 – AREXPO

Το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΕΚΕΒΕ), θέτει υπό την αιγίδα του την έκθεση: Athens Real Estate Expo 2019. Στα πλαίσια διοργάνωσης της πρώτης έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα, το ΕΚΕΒΕ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία με τίτλο “Κίνα: Οι πρωταθλητές της Ελληνικής Golden Visa, την Παρασκευή 6/7, ώρα 2:15 μμ, καθώς και να παρευρεθείτε στον χώρο που θα στεγάζεται το περίπτερο του ΕΚΕΒΕ, με αριθμό Β61.

 

Λίγα Λόγια για την Έκθεση

Είναι γεγονός πως το περιβάλλον του Real Estate μεταβάλλεται, όπως άλλωστε τα περισσότερα πράγματα στις μέρες μας με γοργούς ρυθμούς. Αυτό μεγαλώνει την ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών, εξωστρεφούς σχέσεων, καθώς και συνεχής ενημέρωση για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις. Η AREXPO 2019 υπόσχεται πολυφωνία στον κλάδο των εκθετών, με μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία και διάφορους επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα συνεργατών του Real Estate να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί  στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο Hellexpo στο Μαρούσι. Στις κατηγορίες εκθετών περιλαμβάνονται οι εξής: Μεσίτες, Μεσιτικά γραφεία, Σύμβουλους ακινήτων, Δημόσιους φορείς, Επενδυτικές εταιρείες, Τράπεζες, Κατασκευαστικές εταιρείες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Νομικούς σύμβουλους.

 

Παράλληλα με την τριήμερη έκθεση, θα υλοποιηθούν εκδηλώσεις, ομιλίες και συζητήσεις στο χώρο της Hellexpo, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία που αφορά, μεταξύ άλλων, τις εκτιμήσεις στις τιμές των ακινήτων, φοροτεχνικά θέματα που αφορούν τις αγοραπωλησίες και την ιδιοκτησία περιουσίας, τις golden visa και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

 

Η έκθεση ΑΡΕΞΠΟ είναι ανοιχτή για όλους.

 Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να:

Να λάβουν συμβουλές και απαντήσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία.

Να αναζητήσουν ευκαιρίες και να ενημερωθούν σχετικά με τις διαθέσιμες επενδυτικές επιλογές, τις νομικές τεχνικές, καθώς και την ασφάλεια επενδύσεων.

Να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

Να πληροφορηθούν σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο καθώς και για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά ακινήτων.

Και τέλος, να συναντήσουν τον κατάλληλο σύμβουλο.

 

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες

 

Η Χρυσή Ευκαιρία είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγγελιών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο χώρο από το 1993 διαμορφώνοντας επί της ουσίας τον κλάδο των αγγελιών. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά site, συγκεντρώνοντας πλήθος αγγελιών και προσφέροντας ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών προβολής στους αγγελιοδότες. Η παρουσία της Χρυσής Ευκαιρίας εκτείνεται σε όλα τα μέσα, αφού περιλαμβάνει έντυπα (εφημερίδα, My Home, Living Luxuria), websites (xe.gr, xe blog etc), social media και mobile & tablet application.

Μηνιαίως απευθύνεται σε περισσότερους από 1.400.000 μοναδικούς επισκέπτες.

RM INTERNATIONAL. Η εταιρεία εκθεσιακών διοργανώσεων που, παραπάνω από́ μία δεκαετία, γράφει τη δική́ της, ξεχωριστή́, ιστορία στο χώρο, καινοτομώντας, τολμώντας, και δημιουργώντας διοργανώσεις που μαγνητίζουν τον επισκέπτη και προβάλλουν με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό́ τρόπο τον εκθέτη, την εταιρεία του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εκθέσεις όπως η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανήκουν στο ενεργητικό της.

Xάρη στις εκτεταμένες διαφημιστικές της ενέργειες, οι εκθέτες που έχουν εμπιστευθεί́ την RM INTERNATION AL, έχουν δει τα περίπτερα τους να κατακλύζονται από περισσοτέρους από́ 1.000.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες μέχρι σήμερα, και τη φήμη των προϊόντων τους να ταξιδεύει από́ το σημείο της έκθεσης παντού́ στη χώρα μας, αλλά́ και έξω από αυτή́.

Όλες οι νέες τάσεις και trends του Real Estate είναι εδώ και σας περιμένουν στην πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για τα ακίνητα.

Η 1η Έκθεση Ακινήτων διοργανώνεται με την πολύτιμη συμβολή και συμμετοχή της Leroy Merlin, χορηγός της έκθεσης, που γνωρίζει όσο λίγες εταιρείες στην ελληνική αγορά τις ανάγκες και τις συνήθειες των κατοίκων σε ολόκληρη την επικράτεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Leroy Merlin προσφέρει χιλιάδες έτοιμες και δημιουργικές λύσεις, για κάθε ανάγκη, εδώ και 12 χρόνια.

Τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο, και σίγουρα από τους πρωταγωνιστές και βασικούς υποστηρικτές της έκθεσης είναι τα διμερή επιμελητήρια που θα προωθήσουν την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ της αγοράς και των επενδυτών.

Ορισμένα μόνο από τα επιμελητήρια που αγκάλιασαν την ιδέα της μεγάλης γιορτής του Real Estate στη χώρα μας είναι το Αραβοελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Κινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος και το Ελληνο-Βουλγαρικό Επιμελητήριο. Σε αυτά, έρχονται να προστεθούν οι πολυάριθμοι υποστηρικτές, όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών, που με τον θεσμικό τους ρόλο θα δώσουν έντονη παρουσία στην AREXPO 2019.

Τέλος, στο πλευρό της AREXPO 2019 σημαντικό ρόλο στην προβολή της έκθεσης κατέχουν και οι χορηγοί επικοινωνίας: Έθνος, Star Κεντρικής Ελλάδας, Βuild, news247,  InsuranceWorld.gr, Banks.com.gr, Εφημερίδα Χρήμα.

 

Η Athens Real Estate EXPO έρχεται! Κατεβάστε την ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ!

https://www.arexpo.gr/register

Athens Real Estate Expo 2019

7-9 Ιουνίου – Helexpo Μαρούσι

Περισσότερα στο www.arexpo.grΑφήστε μια απάντηση