ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ 12η AGROTHESSALY 2019

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κι έχοντας ως στόχο τη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας, εκπροσωπήθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης 12η Agrothessaly , στις 28/2, από τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Κ. Γιαννίδη. Διοργανωτές της ήταν ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ-Helexpo, ενώ εγκαινιάστηκε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλη Κόκκαλη στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης της Λάρισας. Ο Υφυπουργός, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του υπουργείου για τον πρωτογενή τομέα και παράλληλα αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα για τη στήριξή του.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, τόνισε την ανάγκη να είναι οι αγροτικές εκθέσεις προσανατολισμένες στην αγορά και να δίνουν βαρύτητα και σε συναλλαγές b2b, με έμφαση στις ξένες αγορές.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, υπογράμμισε ότι η Λάρισα είναι ένας τόπος ικανός να υποστηρίξει μια μεγάλη έκθεση κι ότι η Agrothessaly δεν είναι περιφερειακή διοργάνωση, αλλά έχει τα χαρακτηριστικά κεντρικής έκθεσης.

{gallery}AGROTHESSALY_2019{/gallery}