1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 365 Με τη συμμετοχή του μέλους Δ.Σ κ. Βίας Θεοδωρίδου ως εκπροσώπου του Προέδρου του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

08 Απριλίου 2016

Τα πέντε διμερή Επιμελητήρια – Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσαν το 1ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο: “Βόρεια Ελλάδα – 365 Ημέρες Τουρισμός”, σύμφωνα με δελτίο τύπου του ελληνοαμερικανικού Ε.Ε. Το συνέδριο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Σκοπός του συνεδρίου ήταν να δώσει βήμα για δημόσιο διάλογο και κατάθεση προτάσεων οι οποίες θα συνδράμουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της οικονομίας μας, στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης όπως επίσης και στην αποκατάσταση της απασχόλησης. Τον Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και επαγγελματίας του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη κα Βία Θεοδωρίδου, η οποία χαιρέτησε την εν λόγω εκδήλωση και τόνισε ότι το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο θα βρίσκεται αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού στη Βόρειο Ελλάδα δεδομένου και του εξειδικευμένου χαρακτήρα και της τεχνογνωσίας που διαθέτει σχετικά με την κινεζική αγορά και τον κινεζικό εισερχόμενο τουρισμό προς την Ελλάδα.

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα