Νέα
29 Μαΐου 2019 In Νέα

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοκινεζικού Εμπορικού Βιομηχανικού, Τουριστικού & Ναυτιλιακού Επιμελητήριου για συντομία ΕΚΕΒΕ την (177/21.05.2019) και σύμφωνα με το Καταστατικό του Επιμελητηρίου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 16:00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας, Αμερικής 10, Αθήνα (4ος όροφος).

Εάν κατά την πρώτη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το Καταστατικό απαρτία, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 24η Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Κασσιμάτη 1 (Πρώην Λουδοβίκου), Πλ. Οδησσού, Πειραιάς  (2ος όροφος) με τα ακόλουθα προς συζήτηση θέματα ημερησίας διατάξεως:

Θέματα Ημερήσιας Διατάξεως Γενικής Συνέλευσης

 1. Διοικητικός Απολογισμός
 2. Οικονομικός Απολογισμός
 3. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού
 4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
 5. Προϋπολογισμός
 6. Έγκριση  Προϋπολογισμού
 7. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 8. Έγκριση Διαγραφής μελών.
 9. Διάφορα Θέματα

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση με βάση το Καταστατικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ τα οικονομικά ενήμερα Μέλη, τα οποία έχουν εξοφλήσει μέχρι και την συνδρομή του προηγούμενου έτους (2018) Για το διάστημα 01/01/2019 έως και σήμερα τα μέλη που έχουν εγγραφεί μπορούν να παρακολουθήσουν την Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση τυχόν αδυναμίας παρουσίας σας, παρακαλείστε όπως αποστείλετε συμπληρωμένη εξουσιοδότηση. Υπενθυμίζουμε ότι οι εταιρείες (νομικά πρόσωπα) πρέπει να εξουσιοδοτήσουν είτε τον νόμιμο εκπρόσωπο τους, είτε να εξουσιοδοτήσουν άλλο μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητήριου. Οι εξουσιοδοτήσεις αποστέλλονται στο fax: 2103629052 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία πάνω στο θέμα αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του Επιμελητηρίου στο: 2103629445.

16 Μαΐου 2019 In Νέα

Το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΕΚΕΒΕ), θέτει υπό την αιγίδα του την έκθεση: Athens Real Estate Expo 2019. Στα πλαίσια διοργάνωσης της πρώτης έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα, το ΕΚΕΒΕ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία με τίτλο “Κίνα: Οι πρωταθλητές της Ελληνικής Golden Visa, την Παρασκευή 6/7, ώρα 2:15 μμ, καθώς και να παρευρεθείτε στον χώρο που θα στεγάζεται το περίπτερο του ΕΚΕΒΕ, με αριθμό Β61.

 

Λίγα Λόγια για την Έκθεση

Είναι γεγονός πως το περιβάλλον του Real Estate μεταβάλλεται, όπως άλλωστε τα περισσότερα πράγματα στις μέρες μας με γοργούς ρυθμούς. Αυτό μεγαλώνει την ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών, εξωστρεφούς σχέσεων, καθώς και συνεχής ενημέρωση για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις. Η AREXPO 2019 υπόσχεται πολυφωνία στον κλάδο των εκθετών, με μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία και διάφορους επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα συνεργατών του Real Estate να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί  στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο Hellexpo στο Μαρούσι. Στις κατηγορίες εκθετών περιλαμβάνονται οι εξής: Μεσίτες, Μεσιτικά γραφεία, Σύμβουλους ακινήτων, Δημόσιους φορείς, Επενδυτικές εταιρείες, Τράπεζες, Κατασκευαστικές εταιρείες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Νομικούς σύμβουλους.

 

Παράλληλα με την τριήμερη έκθεση, θα υλοποιηθούν εκδηλώσεις, ομιλίες και συζητήσεις στο χώρο της Hellexpo, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία που αφορά, μεταξύ άλλων, τις εκτιμήσεις στις τιμές των ακινήτων, φοροτεχνικά θέματα που αφορούν τις αγοραπωλησίες και την ιδιοκτησία περιουσίας, τις golden visa και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

 

Η έκθεση ΑΡΕΞΠΟ είναι ανοιχτή για όλους.

 Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να:

Να λάβουν συμβουλές και απαντήσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία.

Να αναζητήσουν ευκαιρίες και να ενημερωθούν σχετικά με τις διαθέσιμες επενδυτικές επιλογές, τις νομικές τεχνικές, καθώς και την ασφάλεια επενδύσεων.

Να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

Να πληροφορηθούν σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο καθώς και για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά ακινήτων.

Και τέλος, να συναντήσουν τον κατάλληλο σύμβουλο.

 

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες

 

Η Χρυσή Ευκαιρία είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγγελιών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο χώρο από το 1993 διαμορφώνοντας επί της ουσίας τον κλάδο των αγγελιών. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά site, συγκεντρώνοντας πλήθος αγγελιών και προσφέροντας ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών προβολής στους αγγελιοδότες. Η παρουσία της Χρυσής Ευκαιρίας εκτείνεται σε όλα τα μέσα, αφού περιλαμβάνει έντυπα (εφημερίδα, My Home, Living Luxuria), websites (xe.gr, xe blog etc), social media και mobile & tablet application.

Μηνιαίως απευθύνεται σε περισσότερους από 1.400.000 μοναδικούς επισκέπτες.

RM INTERNATIONAL. Η εταιρεία εκθεσιακών διοργανώσεων που, παραπάνω από́ μία δεκαετία, γράφει τη δική́ της, ξεχωριστή́, ιστορία στο χώρο, καινοτομώντας, τολμώντας, και δημιουργώντας διοργανώσεις που μαγνητίζουν τον επισκέπτη και προβάλλουν με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό́ τρόπο τον εκθέτη, την εταιρεία του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εκθέσεις όπως η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανήκουν στο ενεργητικό της.

Xάρη στις εκτεταμένες διαφημιστικές της ενέργειες, οι εκθέτες που έχουν εμπιστευθεί́ την RM INTERNATION AL, έχουν δει τα περίπτερα τους να κατακλύζονται από περισσοτέρους από́ 1.000.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες μέχρι σήμερα, και τη φήμη των προϊόντων τους να ταξιδεύει από́ το σημείο της έκθεσης παντού́ στη χώρα μας, αλλά́ και έξω από αυτή́.

Όλες οι νέες τάσεις και trends του Real Estate είναι εδώ και σας περιμένουν στην πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για τα ακίνητα.

Η 1η Έκθεση Ακινήτων διοργανώνεται με την πολύτιμη συμβολή και συμμετοχή της Leroy Merlin, χορηγός της έκθεσης, που γνωρίζει όσο λίγες εταιρείες στην ελληνική αγορά τις ανάγκες και τις συνήθειες των κατοίκων σε ολόκληρη την επικράτεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Leroy Merlin προσφέρει χιλιάδες έτοιμες και δημιουργικές λύσεις, για κάθε ανάγκη, εδώ και 12 χρόνια.

Τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο, και σίγουρα από τους πρωταγωνιστές και βασικούς υποστηρικτές της έκθεσης είναι τα διμερή επιμελητήρια που θα προωθήσουν την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ της αγοράς και των επενδυτών.

Ορισμένα μόνο από τα επιμελητήρια που αγκάλιασαν την ιδέα της μεγάλης γιορτής του Real Estate στη χώρα μας είναι το Αραβοελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Κινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος και το Ελληνο-Βουλγαρικό Επιμελητήριο. Σε αυτά, έρχονται να προστεθούν οι πολυάριθμοι υποστηρικτές, όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών, που με τον θεσμικό τους ρόλο θα δώσουν έντονη παρουσία στην AREXPO 2019.

Τέλος, στο πλευρό της AREXPO 2019 σημαντικό ρόλο στην προβολή της έκθεσης κατέχουν και οι χορηγοί επικοινωνίας: Έθνος, Star Κεντρικής Ελλάδας, Βuild, news247,  InsuranceWorld.gr, Banks.com.gr, Εφημερίδα Χρήμα.

 

Η Athens Real Estate EXPO έρχεται! Κατεβάστε την ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ!

https://www.arexpo.gr/register

Athens Real Estate Expo 2019

7-9 Ιουνίου – Helexpo Μαρούσι

Περισσότερα στο www.arexpo.gr

13 Μαΐου 2019 In Νέα

 

 

 

ΟΝΟΜΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ.: 210 429 1226 - Κιν.: 6978 003 400

ΕΜΑΙΛ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

INTERNET WEB PAGE

www.xiradakis.eu

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΕΒΕ:

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΕΒΕ

 

 

 

ΟΝΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΜΠΛΕΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 3616785

ΕΜΑΙΛ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

INTERNET WEB PAGE

www.afroditibleta.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΕΒΕ:

ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΒΕ

 

07 Μαΐου 2019 In Νέα

Το συνέδριο θεσμός για τις εξαγωγές ανοίγει τις πόρτες των νέων αγορών

Μετά από μία ακόμη χρονιά ρεκόρ για τις εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας, οι οποίες στηρίζουν έμπρακτα την εθνική οικονομία και την προσπάθεια της χώρας για επιστροφή σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, διοργανώνεται την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019, το έβδομο Greek Exports Forum στην Αθήνα.  

Διοργανωτές για έβδομη συνεχή χρονιά είναι η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας (ΕΚΕΒΕ).

Το Greek Exports Forum, είναι συνέδριο θεσμός για τις εξαγωγές. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που παραδοσιακά έχει σαν στόχο να αναδείξει θέματα και πολιτικές που αφορούν την εξωστρεφή ανάπτυξη της Ελλάδος, καθώς και να προωθεί διεθνείς πρωτοβουλίες και εποικοδομητικές συνεργασίες των κορυφαίων ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.  Με την διοργάνωση του forum, παρέχονται στον Έλληνα εξαγωγέα τα χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσει την εξαγωγική του δραστηριότητα και να επιλέξει τις επόμενες αγορές – στόχους.

Ηε φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

 1. 1. Τη διοργάνωση του συνεδρίου Greek Exports Conference
 2. 2. Δύο παράλληλες δράσεις:

-B2B Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με στελέχη Διμερών Επιμελητηρίων.

-B2B Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους των μεγάλων χορηγών του Forum.

*Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο θα διαθέτει γραφείο για B2B συναντήσεις. Τηλ. επικοινωνίας: 6948201818.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τον απολογισμό της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης: https://exports.ethosevents.eu/apologismos-2018/

Σαγκάη

Νέα Υόρκη

Πεκίνο.

Αθήνα