Έκθεσης Ζωγραφικής «Human Excellence» με την υποστήριξη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, υποστηρίζει ενεργά τη σημαντική Έκθεση «Human Excellence» της Κινέζας ζωγράφου Quingua (Ioanna) Lin που θα εγκαινιαστεί την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Η εν λόγω έκθεση οργανώνεται από την S.G. art gallery, η οποία δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Κλουβάτο, αρχιτέκτονα και γιο του γλύπτη Κώστα Κλουβάτου και δραστηριοποιείται στον εικαστικό χώρο από τον Μάϊο του 2011 φιλοξενώντας καινοτόμα εικαστικά έργα και ιδέες.

Στην πορεία των επτά ετών λειτουργίας, έχουν οργανώσει ατομικές εκθέσεις καταξιωμένων καθώς και ανερχόμενων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές ομαδικές εκθέσεις σε συνεργασία με γνωστούς επιμελητές και ιστορικούς τέχνης.

Όσον αφορά την έκθεση «Human Excellence», πρόκειται για μια πρωτότυπη σειρά ζωγραφικών έργων – πορτραίτων, με σύγχρονες τάσεις κινέζικης καλλιγραφίας, που συνδυάζει παραδοσιακή κινέζικη τεχνική και επιρροές από σύγχρονους δυτικούς καλλιτέχνες.

Η Κινέζα εικαστικός Qinghua Lin, δημιουργεί πορτρέτα προσωπικοτήτων του σύγχρονου παγκόσμιου πολιτισμού που κατάφεραν να κερδίσουν την αιωνιότητα μέσω της αριστείας. Ανάμεσα σε αυτές, Marilyn Monroe, Beatles, Joan Fontaine, Van Gogh, Chanel, Diane, Freda Carlo, David Βonnier , Μaria Callas, Amy Winehouse, Michael Jackson,Elizabeth Taylor, Andy Warhol και από την Ασιατική ήπειρο οι Ζhang Guorong, Shanmao, Chenxiaoxu.

Την έκθεση της Qinghua Lin θα συνοδεύει η έκδοση ενός καταλόγου που θα περιλαμβάνει τα έργα της εικαστικού καθώς και κείμενο του, Chen Weihe, καθηγητή της από την Guangzhou Academy of Fine Arts.