ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΟΛΙΝ

Αγαπητά μέλη,

Η «Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν» 希腊少林寺俗家弟子武术会 υπό τον δάσκαλο Σι Μιάο Ντιέν 释妙滇 (Shì miào diān), στο πλαίσιο συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας και σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Στρατή Πανούριο, επαναδιασκευάζουν την θεατρική παράσταση “Ο φύλακας-προστάτης της μονής Σαολίν 紧那罗王”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν» 希腊少林寺俗家弟子武术会 υπό τον δάσκαλο Σι Μιάο Ντιέν, παραβρέθηκε εθελοντικά και πραγματοποίησε συμβολικά παράσταση πολεμικών τεχνών στο Δημαρχείο Πειραιά στις 21 Ιουνίου 2016 κατά τη διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου με το Επιμελητήριο του Πεκίνου.

Το όλο εγχείρημα λαμβάνει την πλήρη στήριξη του αρχιερέα Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 (Shì héng jūn). O μεγάλος δάσκαλος θέλοντας να εκφράσει από καρδιάς την ικανοποίησή του και ταυτόχρονα, την πλήρη στήριξή του στην ελληνική προσπάθεια θα λάβει μέρος και ο ίδιος στην παράσταση.
Η παράσταση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βέμπο την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στις 19:30 και έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος
Μουσική διεύθυνση: Παύλος Κερασίδης
Μουσικός: Παύλος Κερασίδης
Σκιαμαχία: Σι Μιάο Ντιέν
Αφήγηση (Eλληνικά): Στρατής Πανούριος
Αφήγηση (Κινέζικα): Hui Huang
Σαολίν Κουνγκ Φου: «Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν»

Θέατρο Βέμπο
Καρόλου 18, Αθήνα
(Σταθμός Μεταξουργείου)

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Πληροφορίες: 2102693754 & 6940075311Αφήστε μια απάντηση