Παναγιωτίδης Ι. Πάρης

CEO LineGroup & Global Service Partner Alibaba

O Πάρης Παναγιωτίδης είναι απόφοιτος οικονομικών με master στο Strategic Product Design. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και ιδρυτής έξι επιτυχημένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους όπως ενέργεια, construction, θαλάσσιο τουρισμό και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες του ομίλου (Line Stoves, Stand Line , Euphoria Yachting, Yacht A yachting, Mr.Buy και Line Group), έχουν πολυεθνική παρουσία ενώ τα προϊόντα τους αντιπροσωπεύονται σε τέσσερις Ηπείρους και συνολικά σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η Line Group, επιλέχθηκε από τον κινεζικό κολοσσό Ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba group ως Global Service Partner της Alibaba.com για την Ελλάδα, όπου ο ίδιος και οι συνεργάτες του, συμβουλεύουν και βοηθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αναπτύξουν τις εξαγωγές τους παγκοσμίως. Μετρά συνεργασίες με κάποια από τα μεγαλύτερα Ελληνικά brands καθώς έχει δημιουργήσει πολλά success stories Μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου, κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μεταμορφωθούν σε σημαντικές εξαγωγικές μονάδες.

Έχει διακριθεί για τις καινοτόμες και tailor made υπηρεσίες που παρέχει με την Line Group, και είναι πιστοποιημένος Lecturer της alibaba.com για την Ευρώπη.

Web pages:
www.line-group.eu
www.linestoves.com
www.euphoriayachting.com
www.madosan.gr
www.standline.gr
www.mrbuy.gr