ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ 131ης CANTON FAIR

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση για την Προώθηση της 131ης CANTON FAIR στην Ελλάδα

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας σε συνεργασία με το Κέντρο Εμπορίου Εξωτερικού της Κίνας (China Foreign Trade Center) πραγματοποίησε Διαδικτυακό Συνέδριο για την προώθηση της Canton Fair στην Ελλάδα, στις 18 Απριλίου.

Η μεγαλύτερη Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας, γνωστή και ως Canton Fair, εγκαθιδρύθηκε το 1957. Συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ) και της Λαϊκής Κυβέρνησης της επαρχίας Γκουανγκζού (Guangzhou), συντονίζεται από το Κέντρο Εμπορίου Εξωτερικού της Κίνας και πραγματοποιείται κάθε άνοιξη και φθινόπωρο στο Γκουανγκζού (Guangzhou) της Κίνας.

Στο εν λόγω Συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου,  του China Foreign Trade Center (Κέντρο Εμπορίου Εξωτερικού της Κίνας) καθώς και ελληνικές επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Ξηραδάκης που με την εμπειρία του συνετέλεσε στην άρτια διεξαγωγή του προγράμματος. Αρχικά, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους κι αναφέρθηκε στις σχέσεις του Επιμελητηρίου με την Canton Fair. Στη συνέχεια, όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην άρτια συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Canton Fair και στις προοπτικές συνεργασίας με τη Λ.Δ. της Κίνας που μπορεί να προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερα δείτε εδώ.