ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο λαμβάνει την τιμή να σας ενημερώσει ότι τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.30 έως 18.00 (ώρα άφιξης 15.00) πραγματοποιεί σεμινάριο εξαγωγών με τίτλο: «Εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα: Προκλήσεις, δυσκολίες, ασφαλείς δρόμοι και προοπτικές».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό στο πλαίσιο της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, των Περιφερειών Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης κ.ά.

Κεντρικοί Εισηγητές στο σεμινάριο είναι οι:

• Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Greece S.A. με θέμα: «Η πορεία των ελληνικών εξαγωγών στην αγορά της Κίνας: Παρουσίαση, προοπτικές, σχολιασμός και διαδικασίες».

• Τζένη Σκοτίδη, Σύμβουλος Εξαγωγικών Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Εξαγωγικών Διαδικασιών με την Κίνα (Outsourcing ExportServices)/Simply Exports με θέμα: «Προετοιμασία προϊόντος και επιχείρησης για την ενδεδειγμένη εξαγωγική διαδρομή προς την κινεζική αγορά».

• Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από την εταιρεία – μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Χρυσός Οδηγός, η οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα το κινεζικό Google, το Baidu. To Baidu θα παρουσιάσει τις Υπηρεσίες του και την αποκλειστική συνεργασία του σε επίπεδο Υπηρεσιών και τιμολογιακής πολιτικής για τα μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ανά κατηγορία: Εξαγωγές, εισαγωγές, επενδύσεις, τουρισμός, ακίνητα, ξενοδοχεία, ναυτιλία, τραπεζικός τομέας κ.λπ.

Για τους επικοινωνιακούς τρόπους προσέγγισης της κινεζικής αγοράς παρέμβαση θα πραγματοποιήσουν η Σταματίνα Μάρκου, Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και ο Γιάννης Γεωργόπουλος, μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωπος της TS Inspection και κάτοικος Shenzhen Κίνας.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γιαννίδης, η Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κα Zhou η οποία θα συνοδεύεται από τη Διευθύντρια του Γραφείου της κα Zhihong Zhang, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζων, η Πρόεδρος του Κινεζικού Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας κα Chen Xuejan, ο πρώτος Κινέζος tourguide στην Ελλάδα και σήμερα επιτυχημένος επιχειρηματίας του τουρισμού στην Ελλάδα κ. Zhang ο οποίος θα μιλήσει για την άποψη των Κινέζων για την ελληνική γαστρονομία καθώς και Κινέζοι επιχειρηματίες.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, της Εμπορικής και Οικονομικής Συμβούλου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κας Zhou και της κας Zhang και των Κινέζων επιχειρηματιών στα περίπτερα της Έκθεσης.

Για ιδιώτες επισκέπτες της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 και τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο εξαγωγών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ισχύουν τα παρακάτω:

Τιμή Εισιτηρίου : 5 €

Μειωμένο Εισιτήριο : 3 € (ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Άνεργοι, Φοιτητές, Μαθητές).

Για το μειωμένο εισιτήριο απαραίτητη είναι η επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για επαγγελματίες επισκέπτες της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 και τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο εξαγωγών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ΔΕΝ υπάρχει εισιτήριο αλλά αυστηρή προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της onlineφόρμας συμμετοχής την οποία μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο http://expotrof.gr/online-pro-forma-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7%CF%83/