ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019

ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019
Η πρώτη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Αθήνα, 31/05 – 02/06

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Real Estate σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι έκδηλη η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, όλων των δομών που συνθέτουν το μωσαϊκό του κλάδου στην Ελλάδα.

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη εκπληρώνουν η Χρυσή Ευκαιρία και η RM International με τη συνεργασία τους για την υλοποίηση της ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 (AREXPO), της πρώτης έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα πλαισιώσουν και θα διαφοροποιήσουν την έκθεση. Έτσι κάθε επισκέπτης και επαγγελματίας θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

Στους επαγγελματίες που συμμετέχουν δίνεται αναμφίβολα μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να ανοίξουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 σε μια γιορτή αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην ιστοσελίδα www.arexpo.gr

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες

 

Η Χρυσή Ευκαιρία είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγγελιών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο χώρο από το 1993 διαμορφώνοντας επί της ουσίας τον κλάδο των αγγελιών. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά site, συγκεντρώνοντας πλήθος αγγελιών και προσφέροντας ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών προβολής στους αγγελιοδότες. Η παρουσία της Χρυσής Ευκαιρίας εκτείνεται σε όλα τα μέσα, αφού περιλαμβάνει έντυπα (εφημερίδα, My Home, Living Luxuria), websites (xe.gr, xe blog etc), social media και mobile & tablet application.

Μηνιαίως απευθύνεται σε περισσότερους από 1.400.000 μοναδικούς επισκέπτες.

RM INTERNATIONAL. Η εταιρία εκθεσιακών διοργανώσεων που, παραπάνω από μία δεκαετία, γράφει τη δική της, ξεχωριστή, ιστορία στο χώρο, καινοτομώντας, τολμώντας, και δημιουργώντας διοργανώσεις που μαγνητίζουν τον επισκέπτη και προβάλλουν με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο τον εκθέτη, την εταιρία του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Εκθέσεις όπως η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανήκουν στο ενεργητικό της.

Xάρη στις εκτεταμένες διαφημιστικές της ενέργειες, οι εκθέτες που έχουν εμπιστευθεί την RM INTERNATION AL, έχουν δει τα περίπτερά τους να κατακλύζονται από περισσότερους από 1.000.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες μέχρι σήμερα, και τη φήμη των προϊόντων τους να ταξιδεύει από το σημείο της έκθεσης παντού στη χώρα μας, αλλά και έξω από αυτή.

{gallery}ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ{/gallery}