ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Υποδοχή του Διοικητικού Συμβουλίου στην Πρεσβευτική κατοικία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποδοχή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στην Πρεσβευτική κατοικία

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ο Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας Mr Xiao Junzheng, παρέθεσε δείπνο στην Πρεσβευτική κατοικία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου. Παρόντες, εκτός του Πρέσβη Mr Xiao Junzheng, ήταν η Εμπορική Ακόλουθος Ms. Li Ying, οι Γραμματείς του Εμπορικού Τμήματος Mrs. Feng Yabi και Mr. Li Gang και ο Minister Counsellor and Deputy Head of Mission Mr. Lai Bo. Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ν. Γιαννίδης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Ξάνθης Σπυρίδων, Γιαννίδης Κ. Νικόλαος και Ξηραδάκης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τιτόπουλος Δημήτριος, ο Ταμίας κ. Αδαμόπουλος Γεώργιος και τα Μέλη Δερμάτης Κυριάκος, Καράβολος Γεώργιος, Σπανός Γεώργιος και Τούντας Νικόλαος.

Ο Πρέσβης, αφού ευχαρίστησε θερμά τους προσκεκλημένους για την αποδοχή της πρόσκλησης, τους καλωσόρισε και τους υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Το επίκεντρο των συνομιλιών αφορούσε τις επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τους τρόπους επίτευξης μιας πιο στενής και ουσιαστικής συνεργασίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και τη διεύρυνσή τους.

Στη συνέχεια, οι παρόντες είχαν την ευχαρίστηση να απολαύσουν εξαιρετικά εδέσματα από την κινεζική κουζίνα. Στο τέλος, ακολούθησε ανταλλαγή δώρων με θερμές και φιλικές ευχές για μια στενότερη συνεργασία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.Αφήστε μια απάντηση